Afvalstromenspel

afvalkwartet_full_616U kunt het afvalstromenspel op dit moment van € 4,50 voor € 3,50 krijgen per spel (bij afname van 10 spellen). Dit is een leuke aanbieding voor (milieu)organisaties, bedrijven, scholen en particulieren die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Het is een leuk educatief spel, geschikt voor jong en oud en zeer geschikt om als cadeau te geven!

Het afvalstromenspel is een spel dat gaat over het scheiden van afval. Tijdens het spelen van dit spel wordt de relatie zichtbaar tussen het daadwerkelijk scheiden van afval en het nut daarvan. Dankzij afval-scheiden kunnen er weer veel nieuwe producten ontstaan.

In het Afvalstromenspel komen de afvalstromen van: glas blik en metaal, papier, groente-, fruit- en tuinafval, klein chemische afval en restafval aan bod. De principes van afvalpreventie, hergebruik, recycling en verbranding worden door het spelen helder.

Dit educatieve spel kan op zichzelf staan of als onderdeel van een publiekscampagne gebruikt worden. Er zijn namelijk verschillende spelvarianten waarin het spel gespeeld kan worden.

Voor bestelling en/of informatie kunt mailen naar cindy@aarde-werk.nl