Nog meer workshops Energiebesparen ‘Hou van je Huis’

In de periode 15 maart tot 1 juli 2022 heeft Aarde-Werk 30 bijeenkomsten gehouden over energiebesparen voor zowel huurders als woning eigenaren. Van deze 30 bijeenkomsten zijn er 10 uitgevoerd voor laag geletterde en laag opgeleiden. In totaal hebben aan deze 30 workshops 520 mensen deelgenomen. Daarvan hebben zich er 427 mensen aangemeld voor de ‘direct bespaaractie’ van de gemeente Den Haag. De deelnemers werden geïnformeerd over mogelijkheden zelf in eigen huis energie te besparen. Voor de woning eigenaren was het bovendien interessant te horen over stappen die ze kunnen nemen in het verduurzamen van hun woning. Deelnemers aan de ‘direct bespaaractie’ hebben een huisbezoek gekregen en gratis energiebesparende materialen.

Enkele reacties van deelnemers aan onze workshops:

  • ‘Ik ben zo blij met alle informatie en tips, hiermee kan ik zeker mijn energie rekening omlaag krijgen.’
  • ‘Ik heb heel veel geleerd, ik ga zeker nog meer mensen vertellen over deze workshops en dat ze zich hiervoor moeten aanmelden.’
  • ‘Jullie leggen het heel goed uit.’
  • ‘Ik wist niet dat het ijs in de vriesvak zoveel extra energie kost!’